Hoe doe je mee?

Bij de Spar Supermarkt Zeijlemaker, warenhuis Pijnacker en de Minibieb Ferwert zijn vanaf 9 februari 2022 opgave formulieren verkrijgbaar. Deze vul je ingeleverd in samen met je 'baksel' op de inleverdatum.
Ook kun je je opgeven via de website door het formulier hieronder in te vullen en het opgave formulier uit te printen.
Nb. opgeven van te voren is niet verplicht maar mag wel via de website.

Wat leuk dat je mee doet! Heb je al een recept gevonden dat je wilt maken?
Op internet is heel veel inspiratie te vinden en anders vraag je je moeder of oma ;).

Thuis ga je voor ons 1 taart of 1 cake bakken, de kinderen maken maximaal 4 cupcakes
Op zaterdag 5 maart 2022 tussen 12:00 uur en 14:00 uur kunnen jullie dit inleveren in de tuin van woonzorgcentrum Foswert aan de Foswerterstrjitte 71 in Ferwert.
Lever je je baksel samen met je deelname formulier in, zodat we weten van wie het baksel is en waar de jury rekening mee moet houden.

Hier zit de jury en deze beoordelen jullie baksel en beslissen uiteindelijk wie er de 'meesterbakker van Ferwert' wordt. Dit wordt om omstreeks 15:00 uur bekend gemaakt. 
nb. jullie mogen zo lang met ons blijven wachten in de gezellig aangeklede tuin. Wegens de corona maatregelen mogen we helaas nog niet in het woonzorgcentrum zelf komen.

De uitreiking word ook live gestreamd op de facebook pagina van 'Heel Ferwert bakt".

De winnaars (volwassenen en kids editie) krijgen een wisselbeker en alle kids krijgen voor hun deelname een leuk presentje.

Op onderstaande kaart zijn de locaties aangegeven waar je de formulieren op kunt halen en waar je je baksel op 5 maart in kunt leveren.

Opgave formulier
PDF – 1,2 MB 59 downloads

Opgave formulier